Van hot naar her

Elektrotechniek Couteau staat op kaart, onze bus rijd over heel Vlaanderen.

Hoe is dit gekomen? door een reclamecampagne? door het internet? Dit is voornamelijk tot stand gekomen door mond aan mond reclame. Tevreden klanten vertellen vrienden en familie over de goede service die ze bij Elektrotechniek Couteau ervaren hebben. Als een kennis klaagt over de zoveelste keer dat een elektricien niet kwam opdagen op de afspraak of dat een elektrisch probleem maar niet opgelost geraakt wordt mijn kaartje doorgeschoven, contacteer Elektrotechniek Couteau en het zal wel in orde komen.

Opleiding B-ticino

Elke dag iets bijleren! Ook al is het maar 1 ding, we moeten wakker blijven en vooruitgaan. Op 1 oktober nam elektrotechniek Couteau deel aan de opleiding audio & video van B-ticino. Dankzij dit soort bijscholingen blijven we steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en materialen.

Als ook u een kwalitatieve deurtelefoon installatie wenst dan kan u hiervoor bij ons terecht. In de meeste gevallen is het mogelijk om uw bestaande deurbelsysteem aan te passen naar een audio of video installatie, we kunnen de oproep zelfs doorschakelen naar uw gsm toestel. Al tal van huishoudens werden door ons voorzien van een B-ticino videofoniesysteem met enkel maar tevreden klanten als gevolg! contacteer ons voor de mogelijkheden!

Renovatie videofonie

Elektrotechniek Couteau haalt de opdracht binnen om de bestaande videofoon installatie in maar liefst 31 appartementen te vernieuwen.

De bestaande comelit installatie zal vervangen worden door een moderne 2-draads video installatie van B-ticino. Binnenkort voeren we deze opdracht uit en kan u de foto’s terugvinden in het tablad referenties!