afgekeurde installatie

De Renovatie van een afgekeurde installatie is de meest voorkomende opdracht binnen Elektrotechniek Couteau. Wij durven dan ook stellen dat het wegwerken van alle inbreuken op een negatief keuringsverslag voor ons vanzelfsprekend zijn. Neem onderstaande tekst even zorgvuldig door en laat u overtuigen door onze werkwijze, het is de enige juiste manier om een veilige installatie te bekomen.

Als u ons ter plaatse uitnodigt om het negatief keuringsverslag te overlopen dan kunnen wij u meteen duidelijke en correcte informatie over de uit te voeren werken bezorgen. We leggen u uit wat er nu concreet moet gebeuren om een positief keuringsattest in handen te krijgen.

Opgelet!

Vaak komt het voor dat er geen eendraadschema of situatieschema aanwezig is. Op zich lijkt dit een kleine inbreuk maar in realiteit maskeert dit een hele hoop andere inbreuken. Door het ontbreken van dit belangrijk dossier is het mogelijk en zelfs hoogstwaarschijnlijk dat er bijkomende inbreuken vastgesteld worden die niet gedetailleerd vermeld werden op het negatief keuringsverslag. Dit komt simpelweg omdat de agent onderzoeker van het erkend keuringsorganisme door gebrek aan informatie net dat deel van de keuring niet kon uitvoeren. Wij merken dagdagelijks dat 9 van de 10 negatieve keuringsverslagen slechts een peulschil van de inbreuken weergeven die in werkelijkheid in de installatie aanwezig zijn.

Elektrotechniek Couteau pakt de problemen gericht aan, vergeet even dat negatief keuringsverslag. Uw installatie dient volledig in regel te zijn met het A.R.E.I om een positief keuringsattest te kunnen bekomen en dat kunnen we maar op 1 manier bereiken namelijk door uw installatie aan een grondige analyse te onderwerpen. Het heeft geen enkele zin om werken te starten aan de installatie zonder eerst alles in kaart te brengen.

Concreet kunnen wij u slechts op 1 manier verder helpen en dat is het opstellen van een eendraadschema en situatieschema. Tijdens het opstellen van deze schema’s komen sowieso alle inbreuken aan het licht, deze inbreuken worden overzichtelijk genoteerd in een rapport dat we u samen met de afgewerkte schema’s bezorgen. Nu pas weten we echt wat er moet gebeuren, de door ons opgestelde lijst met inbreuken wordt een to-do list en alle inbreuken worden 1 voor 1 weggewerkt.

Wat moet dat dan kosten?

Voor het opstellen van de schema’s en de analyse van de installatie kunnen we u na bezichtiging van de installatie of duidelijk contact via e-mail een vaste prijs bezorgen. De totaalprijs hangt natuurlijk af van de uiteindelijke lijst met inbreuken die opgelost moeten worden. Nodig ons eens uit voor een plaatsbezoek, als de werken overzichtelijk zijn kunnen we u een richtprijs bezorgen. Voor ons komt de veiligheid in ieder geval op de eerste plaats.

Bent u overtuigd van deze structurele werkwijze? Als u even navigeert naar het contactformulier en ons de nodige informatie doorstuurt dan helpen we u graag verder.