Opleiding B-ticino

Elke dag iets bijleren! Ook al is het maar 1 ding, we moeten wakker blijven en vooruitgaan. Op 1 oktober nam elektrotechniek Couteau deel aan de opleiding audio & video van B-ticino. Dankzij dit soort bijscholingen blijven we steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en materialen.

Als ook u een kwalitatieve deurtelefoon installatie wenst dan kan u hiervoor bij ons terecht. In de meeste gevallen is het mogelijk om uw bestaande deurbelsysteem aan te passen naar een audio of video installatie, we kunnen de oproep zelfs doorschakelen naar uw gsm toestel. Al tal van huishoudens werden door ons voorzien van een B-ticino videofoniesysteem met enkel maar tevreden klanten als gevolg! contacteer ons voor de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *